Alpine DVR-F800PRO liikennekamera

Etusivu > Autohifi > Alpine > Kamerat ja varusteet

Alpine DVR-F800PRO liikennekamera
Alpine DVR-F800PRO liikennekamera
Alpine DVR-F800PRO liikennekamera
Alpine DVR-F800PRO liikennekamera
Alpine DVR-F800PRO liikennekamera
Alpine DVR-F800PRO liikennekamera
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
DVR-F800PROkamera
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
3-5 pv
Toimituskulut alk.
299,00 €
sis. ALV 24,00 %
241,13 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Alpine DVR-F800PRO on tiettävästi kaikkien aikojen edistyksellisin liikennekamera. Huippuluokan kuvanlaatu, ympäröivästä valaistuksesta riippumatta, yhdistyy lukuisiin turvallisuutta tuoviin varoituksiin ajon aikana ja automaattisiin tallennuksiin myös silloin kun olet poissa autoltasi.

Kaistavaroitus

LDWS (Lane Departure Warning System) varoittaa kuljettajaa, jos auto jostain syystä ajautuu pois kaistalta. Varoitus toimii yli 50km/h nopeudessa.

Etäisyysvaroitus

FCWS / uFCWS (Urban Forward Collision Warning System) varoitus ilmoittaa kuljettajalle, mikäli turvaväli edellä ajavaan on liian pieni. DVR-F800PRO mittaa reaaliaikaisesti etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon, kun nopeus maantiellä on yli 30km/h tai kaupunkiolosuhteissa alle 30km/h.

Liikkellelähtöilmoitus

FVDW (Front Vehicle Departure Warning)

Mikäli seisot autolla ruuhkassa, DVR-F800PRO ilmoittaa äänimerkillä, jos edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle, niin ettet reagoi tähän mitenkään. Tästä on hyötyä erityisesti suurissa kaupungeissa, joissa pysähdykset saattavat olla pitkiäkin.

Nopeuskameravaroitukset

Voit ilmaisella puhelinsovelluksella ladata nopeuskameratietokannan, saadaksesi reaaliaikaiset varoitukset nopeuskameroista sekä liikennekameroista. (Lataa uusin kameratolppapäivitys tämän sivun alareunasta).

GPS-paikannus

Sisäänrakennetun GPS-paikannuksen ansiosta on helppo todistaa oman auton sijainti sekä nopeus kartalla, mikäli kolaritilanteessa tulee erimielisyyksiä. Kartalla näkyy auton sijainti, kulkusuunta sekä nopeus.

Dash Cam Viewer pc:lle ja mac:lle

Helppokäyttöinen ja looginen Dash Cam Viewer on asennettavissa PC:lle sekä Mac:lle. Ohjelman avulla voit katsoa kameran tallentamat videot ja näet kartalla reittihistorian. Näet myös erikseen kameran merkitsemät videot, jos esim. jokin toinen auto on törmännyt autoosi pysäköintitilan ollessa käytössä. Ohjelman avulla voit muuttaa kameran asetuksia, alustaa muistikortin tai asentaa ohjelmistopäivityksiä.

Kuvakulma

140° kuvakulma (kulmasta kulmaan)

Kameran kenno

DVR-F800PRO:n sydämenä on huippulaadukas 2.13 1/2.9″ Sony Exmor R STARVIS kenno, joka takaa erittäin hyvän kuvanlaadun myös ilta- ja yöaikaan.

Android / iOS mobiilisovellus

Lataa ”Thinkware Dash Cam Mobile Viewer” sovellus Google Play storesta tai Apple App storesta. Mobiilisovelluksella voit esim. hallita kameran asetuksia ja saat kameran livenäkymän puhelimeesi. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, kun kameraa asennettaan autoon. Kamera yhdistyy puhelimeesi WiFi:n avulla.

Ei häiriöitä

Monet kojelautakamerat aiheuttavat häiriöitä erityisesti DVB-T ja DAB-virittimiin. Alpinen kameran tuottama elektroninen häiriö on todella pieni, joten auton DigiTV tai DAB-vastaanotot eivät reagoi kameraan millään tavalla.

Valvoo autoasi yötä päivää

DVR-F800PRO valvoo autoasi myös öisin. Jos jokin törmää autoosi, kamera tallentaa ja lukitsee tämän tiedoston, jotta se jää sinulle todisteeksi. Kun käynnistät auton seuraavan kerran, kamera ilmoittaa yön aikana tapahtuneista tallennuksista.

Kytkentävaihtoehdot

Kameran mukana toimitetaan johtosarja (+12V, ACC, Maadoitus), jolla kamera kytketään autoon, jotta saadaan pysäköintitilan tallennukset käyttöön. Mukana tulee myös tupakansytytin-johtosarja helppoon asennukseen, mutta tällöin kamera tallentaa vain kun se saa tupakansytyttimestä virran.

Laajenna näkymää taakse päin

RVC-R800 on lisävarusteena myytävä kamera, joka asennetaan takaikkunaan. Kamera on erittäin helppo asentaa, sillä se liimataan 3M -tarralla ikkunaan ja kytketään mukana tulevalla kaapelilla DVR-F800PRO kameraan. Takakamera ei vaadi mitään muita johdotuksia. Kun haluat tarkastella tallennettuja tiedostoja, saat etu- ja takakameran näkymät tietokoneelle samanaikaisesti.

Jatkuva tallennus

Tässä tilassa tallennus käynnistyy automaattisesti, kun auto käynnistetään. Tallennetut videot ovat minuutin mittaisissa segmenteissä auto-loop toiminnolla.

Manuaalinen tallennus

Voit käynnistää tallennuksen itse ja päättää tallennuksen itse, riippumatta onko auto parkissa tai liikenteessä.

Onnettomuuden tallennus

Onnettomuuden sattuessa, DVR-F800PRO tallentaa automaattisesti muistikortille tapahtumat kymmenen sekuntia ennen ja kymmenen sekuntia jälkeen onnettomuuden. Kamera tunnistaa onnettomuuden sisäänrakennettujen kiihtyvyysantureiden ansiosta.

Energy Save -tila

Ollessaan virransäästötilassa kamera herää kolaritilanteessa ja nauhoittaa automaattisesti törmäyksen jälkeen 20 sekuntia.

Pysäköintitila

Kun kamera havaitsee liikettä auton ollessa pysäköitynä, kamera tallentaa muistikortille automaattisesti kymmenen sekuntia ennen ja kymmenen sekuntia jälkeen, liikkeen havaitsemisen.

Huom: Pysäköntitila vaatii toimiakseen kameran virtojen kytkemisen (+12V jatkuva / +12V ACC / Maadoitus)

Mukana toimitettavalla tupakansytytin-kytkennällä kamera tallentaa vain kun auto on käynnissä (kamera saa virran tupakansytyttimestä).

Muistikortit

Mikäli haluat käyttää suurempaa muistikorttia, kuin kameran mukana toimitetaan, ÄLÄ käytä Samsungin kortteja. Samsungin MicroSD-kortit eivät ole yhteensopivia kameran jatkuvan tallennuksen kanssa.

Tietoja:

 • 1080p FullHD tallennus
 • 140° näkymä
 • 2,1MP CMOS-kenno
 • Pysäköintitilan nauhoitus max. 72 tuntia
 • 30 fps
 • Wi-Fi yhteensopiva
 • Sisäänrakennettu A-GPS (tuki myös erilliselle GPS-antennille)
 • Mobiilisovellus (Android & iOS)
 • Super Night Vision Upgrade ver.2.0 (Päivä- ja yötila sekä pysäköintitila)
 • Timelapse (Pysäköintitilassa)
 • Liikennekameravaroitus
 • Nopeuskameravaroitus
 • Tuki max. 128Gb MicroSD-kortille
 • Geofencing paikannus
 • Automaattinen onnettomuustallennus
 • Energy Save pysäköintitila
 • Mukana 32Gb muistikortti

tech
tech
Boombeat Verkkokauppa
LR Import Oy
Lyijykatu 1
FI-05800, Hyvinkää
FINLAND
puh. 040 825 2839
webshop(at)boombeat.eu
Y-tunnus: 2885927-1
Paytrail